De Kleine Zavel

Restaurant
De Kleine Zavel www.dekleinezavel.be

Concept Architects

Consulting
Concept Architects www.conceptarchitects.be

DKZ CATERING

Catering
DKZ CATERING
Restaurant

De Kleine Zavel

De Kleine Zavel website under construction www.dekleinezavel.be
De kleine Zavel
Met VTM-gezicht Kenny Bernaerts
Zeggen dat restaurant De Kleine Zavel een plaats heeft veroverd in de Antwerpse gastronomische geschiedenisboeken, doet de waarheid zeker geen geweld aan. Het prachtige pand werd een tijdje geleden overgenomen door Jeremie Landweer en geldt sindsdien weer als culinaire place to be.
De Kleine Zavel
De Kleine Zavel heeft zich tijdens de afgelopen paar jaar weer geconsolideerd als Antwerpse place to be voor gastronomie in een gezellig kader – met elke dag live muziek. Het prachtige pand, dat ooit nog dienst deed als badhuis voor zeelui, werd grotendeels intact gelaten, maar zowel het interieur als het servies en de rest van de omkadering wordt nu gradueel, in kleine stapjes, aangepast. Het team werd vernieuwd om het culinaire niveau nog verder de hoogte te laten inschieten en ook de website zal een transformatie ondergaan. Met meesterchef Kenny Bernaerts (vroeger nog te vinden in de keuken van sterrenzaken als Gordon Ramsay at Royal Hospital Road, La Gavroche, Seagrill, Geranium en The Fat Duck, en samen met Wout Bru jurylid van MasterChef) werd ook nog eens ‘the best of the best’ binnengehaald als executive chef. De Kleine Zavel is het vlaggenschip van DKZ Group, de plaats waar het allemaal begon en een centrale ontmoetingsplaats voor onze leden. De steile opgang van het restaurant sinds Jeremies overname illustreert de visie die achter het hele DKZ-verhaal zit, werkt inspirerend en toont tegelijkertijd het enorme potentieel achter het DKZ-concept.

Voor reservaties:DE KLEINE ZAVEL
STOOFSTRAAT 2, 2000 ANTWERPEN
BELGIUM
+32 3 231-96-91
Consulting

Concept Architects

Concept Architects website under construction www.conceptarchitects.be
Concept Architects
Met Kenny Bernaerts & Kevin Strubbe
Samen met Kenny Bernaerts en manager annex auteur Kevin Strubbe – voormalige alumnus van de hotelschool, hotelmanager, horeca-uitbater en butler van (Kroon)prins Filip – is Jeremie Landweer het gezicht van The Concept Architects. Het trio ondernemers begeleidt daarmee de meest uiteenlopende projecten, van hotels en restaurants tot brouwerijen en andere zaken. Ze helpen met de pr, werken concepten uit, organiseren mystery visits en geven trainingen. Zaken worden doorgelicht, geoptimaliseerd, ondersteund en opgevolgd – zowel in binnen- als in buitenland. Nu The Concept Architects ook deel uitmaken van de DKZ Group, is de volgende stap richting toekomst gezet, en daar willen we jullie graag tijdens onze persdag meer over vertellen!
Concept Architects
CONTACTEER KEVIN STRUBBE VIA WWW.CULICONSULTING.BE
CONTACTEER JEREMIE LANDWEER VIA WWW.DEKLEINEZAVEL.BE
CONTACTEER KENNY BERNAERTS VIA WWW.STUDIOBERN.BE

Catering

DKZ CATERING

DKZ CATERING website under construction
DKZ CATERING
Voor alle info:
Telefoon: +32.3.231.96.91
Email: info@dkz-group.be
DKZ CATERING